CND nagels

Wimperextensions - Lash 5

Waarom wimperextensions?

Wimperextensions geven onze ogen een echte frisse look, zonder dat mascara nodig is. Met een speciale wimperlijm worden de wimperextensions een voor een op de natuurlijke wimpers aangebracht. Wimperextensions zijn permanent gekruld, waterbestendig, gemakkelijk aan te brengen en blijven net zo lang zitten als de natuurlijke wimpers, maximaal 6 weken. Aangezien elk mens van nature haren en dus ook wimpers verliest, moeten er na een week of drie wimperextensions worden bijgeplaatst, refill genoemd.

Wat zijn wimpers en waar dienen ze voor ?

Wimpers zijn de haren die in rijden op de oogleden groeien. Ze zijn zeer tastgevoelig.

Wimpers zijn relatief dikke, stugge haren die in een enkele rij op zowel het bovenst als het onderste ooglid aanwezig zijn; die op het bovenste ooglid zijn echter aanmerkelijk langer en dikker.

De biologische functie van wimpers is om stofdeeltjes buiten het oog te houden; als ze worden beroerd door ook maar het geringste object, wordt het oog in een reflex gesloten. Wimpers vernieuwen zich echter regelmatig en losrakende haren zijn soms eerder een “doorn in het oog” dan een bescherming.

Wimpers bepalen een belangrijk deel van de oogopslag, en worden over het algemeen als mooier ervaren naarmate ze dikker en langer zijn. Het is een vorm van non-verbale communicatie en daarom maken mensen de wimpers soms op met mascara om ze voller te laten lijken. Voor dit doel bestaan ook kunstwimpers. Kunstwimpers zijn er in alle soorten en maten op de markt. De laatste jaren zijn de strips “uit”, maar wordt er voornamelijk wimpertje voor wimpertje gebruikt. Dit omdat het natuurlijker en mooier oogt. Tevens blijven de one-by-one haartjes langer zitten.

Wat zijn wimperextensions

Wimperextensions betekent letterlijk “de wimpers uitbreiden of verlegen”. Er zijn tegenwoordig veel soorten wimperextensions op de markt. Zwarte, bruine, gekleurde, glitter, feather, plukjes, one-by-one, silk, mink, glossy, ga zo maar door.

Van welk materiaal zijn wimperextensions gemaakt?

Wimperextensions worden gemaakt van de volgende materialen:

 • PBT-vezels; Kunststof wimperextensions zijn gemaakt van PBT-vezels. PBT is de afkorting van Polybutyleentereftalaat. De vezel is van superieure kwaliteit en heeft de volgende eigenschappen;
  • Absorbeert geen water
  • Verliest bij nat worden geen veerkracht
  • Kan gesteriliseerd worden in een autoclaaf (afgesloten drukvat)
  • Hittebestendig tot 130C
  • Uitstekend weestandsvermogend
  • Bestand tegen benzine, dieselolie, vetten
 • Nerts haartjes; Nerts oftewel de moerasotter (Mustela Lutreola) is een roofdier uit defamilie der marterachtigen (Mustelidae). Soms wordt hij ook wel tot het aparte geslacht Lutreola gerekend. Het is een ernstig bedreigde diersoort. Hij is zowel op het land als in het water actief.

Onze voorkeur gaat uit naar de kunststof PBT-wimperextensions. Deze extensions zijn makkelijk aan te brengen en behouden hun krul goed. Nertshaartjes zijn duur, voelen zachter dan de kunststof wimperextensions aan, maar het aanbrengen is meestal lastiger en de krul wordt minder naarmate je het langer draagt.

wimper4 end

Adres

NOUVELLE Design

Bachlaan 36

2151 GE Nieuw Vennep

E-mail:

NOUVELLE-Design@ziggo.nl

Telnr/WhatsApp:

0630040436

Social media

U kunt ons ook bereiken via de volgende snelkoppelingen

© 2015 Nouvelle design /